Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ


Εκπαιδευτική επίσκεψη, στα πλαίσια του μαθήματος Σ.Ε.Π, πραγματοποίησε η Γ΄τάξη του Γυμνασίου Μανταμάδου στο Οινοποιείο «Οινοφόρος» στον Καρά Τεπέ Μυτιλήνης.
Τους μαθητές και τις καθηγήτριες, που οργάνωσαν την επίσκεψη και τους συνόδευσαν, κυρίες Διαμαντή Αναστασία και Στυλιανίδη Ελένη, υποδέχθηκε και ξενάγησε στο χώρο του οινοποιείου ο ιδιοκτήτης του, κ. Πατερέλλης Παντελής.
Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από το υπέροχο πέτρινο κτίριο με τον ιδιαίτερο διάκοσμο, από τον όμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο με την απεριόριστη θέα στο κάστρο της Μυτιλήνης, ενώ βρήκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την ξενάγηση στους χώρους παραγωγής και εμφιάλωσης του κρασιού. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με προβολή ενός βίντεο με πληροφορίες για τις ποικιλίες των σταφυλιών που χρησιμοποιούνται, τη διακίνιση του κρασιού, το τρόπο αποθήκευσης και δοκιμής του κρασιού στο σπίτι και λοιπές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Τέλος, οι επισκέπτες φωτογραφήθηκαν στους μοναδικούς χώρους του οινοποιείου και ευχαρίστησαν θερμά τον οικοδεσπότη για τη φιλοξενία. Οι περισσότεροι εξέφρασαν την επιθυμία να ξαναβρεθούν στο χώρο του οινοποιείου ίσως σε μία από τις πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εκεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου