Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ





ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΚΑΡΟΛΟΣ ΝΤΙΚΕΝΣ»

Ο Σύλλογος Καθηγητών Αγγλικής γλώσσας της Λέσβου «Κ.Α.ΛΕΣ.ΜΑ», με αφορμή τον εορτασμό για τη συμπλήρωση 200 ετών από τη γέννηση του μεγάλου Άγγλου συγγραφέα Καρόλου Ντίκενς και με την υποστήριξη του Βρετανικού Συμβουλίου (British Council), προκηρύσσει μαθητικό διαγωνισμό και τιμητική εκδήλωση.
Οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού της Λέσβου καλούνται να εμπνευστούν από τα έργα του και να δημιουργήσουν ατομικά ή ομαδικά:
Κείμενο, ποίημα, περίληψη, βιογραφία, κριτική, εικόνα, αφίσα, παρουσίαση power point κ.α., που θα είναι πρωτότυπη δημιουργία και όχι αντιγραφή.
Ενδεικτικά, μπορούν να ασχοληθούν με τις κινηματογραφικές ταινίες που βασίστηκαν σε έργα του και τις διακρίσεις που κέρδισαν, στα μέρη/πάρκα/μουσεία/αγάλματα που φέρουν το όνομά του, να τον συγκρίνουν με άλλους συγγραφείς, να αναφερθούν στους τρόπους που τιμήθηκε και τιμάται στην Αγγλία και αλλού κ.α.

Τα κείμενα πρέπει να γραφούν στην Αγγλική γλώσσα, σε υπολογιστή και όχι χειρόγραφα, να έχουν κάποιο τίτλο, ενδεικτικό του περιεχομένου, και να τελειώνουν με το όνομα/ονόματα των διαγωνιζόμενων στην Ελληνική γλώσσα, το σχολείο όπου φοιτούν και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι παρουσιάσεις power point πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στο : kalesma@sch.gr
Η παραλαβή των έργων θα γίνεται στο γραφείο του 4ου Λυκείου Μυτιλήνης (Στρατή Μυριβήλη 106) μέχρι τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012 και η αξιολόγησή τους θα γίνει από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου:
Βαλιού Μαρία, Διαμαντή Αναστασία & Καπετάνιου Ρεψιμία.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η βράβευση των μαθητών και η παραλαβή των επάθλων θα γίνει σε εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012. Θα ακολουθήσει σύντομη ομιλία με θέμα τον Ντίκενς και η προβολή της ταινίας “OLIVER!”(βραβευμένο μιούζικαλ, βασισμένο στο βιβλίο «Όλιβερ Τουίστ»)

Τα έπαθλα για τους μαθητές που θα διακριθούν (μέχρι στιγμής):
           1o Βραβείο: Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή OLYMPUS D-735 (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ)
2o Βραβείο: DVD PLAYER YASTAR (ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κ.Α.ΛΕΣ.ΜΑ)
3o Βραβείο: Attack 3 joystick Logitech (ΚΟΛΥΦΑΣ)
4o Βραβείο: Ηχεία για υπολογιστή (MULTIRAMA)
Εκδόσεις των έργων του Καρόλου Ντίκενς (British Council)
15 βιβλία διαφόρων τίτλων (Promo Line)         

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΛΗΜΝΟ!
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!
    ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ?
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
    ΕΛΕΝΗ ΚΟΛΩΝΗ
    (ΠΕ06 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς τώρα είδα την ερώτησή σας...Κατόπιν εορτής...Κρατήστε το τηλ. της προέδρου μας κας Βαλιού Μαρίας 6938464018 για μελλοντική άμεση επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή