Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ!


Αρχές της επόμενης εβδομάδας τα μέλη του ΚΑΛΕΣΜΑ που υπηρετούν σε Γυμνάσια του νησιού και εκδήλωσαν ενδιαφέρον θα έχουν στα χέρια τους την κασετίνα με τα 7 CD με όλα τα listenings των τριών τάξεων του Γυμνασίου, αυτοκόλλητα εξώφυλλα με τα βιβλία και το λογότυπο του Συλλόγου μας καθώς και λίστα με τα περιεχόμενα του CD για να βρίσκουν εύκολα το listening που θέλουν, η οποία δεν υπάρχει πουθενά, ούτε καν στο ψηφιακό σχολείο! Και όλα αυτά στη συμβολική τιμή των τριών ευρώ, αντί της πραγματικής τριπλάσιας τιμής.

Για να γίνουν όλα αυτά...

...Η πρόεδρος του Συλλόγου μας, κα Βαλιού Μαρία, ενημέρωσε τηλεφωνικά αρκετές συναδέλφους, αγόρασε τα CD και τις θήκες, επιμελήθηκε και κόλλησε τα αυτοκόλλητα εξώφυλλα, έλεγξε και σημείωσε τη σωστή σειρά των ηχητικών αρχείων.
...Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας, κα Διαμαντή Αναστασία, είχε την ιδέα και την υλοποίησε πραγματοποιώντας την εγγραφή περίπου 170 CD αφού πρώτα βρήκε στο ψηφιακό σχολείο και "κατέβασε" τα αρχεία ήχου και δακτυλογράφησε το ευρετήριο ηχητικών αρχείων.

Επιδίωξη του Δ.Σ είναι να εξυπηρετούμε, να ψυχαγωγούμε, να ενημερώνουμε και να επιμορφώνουμε τα μέλη του Συλλόγου όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα πλαίσια αυτά είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις σας και ζητάμε μόνο την ενεργή συμμετοχή σας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου