Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

MΠΡΑΒΟ!!!

Τη Δευτέρα 28/7 και τη Τρίτη 29/7 πραγματοποιήθηκαν στο θεατράκι των Αστέγων δύο παραστάσεις του θεατρικού έργου "While the lights were out" του Jack Sharkey από τη θεατρική ομάδα του 4ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης (στην οποία συμμετέχουν και μαθητές του 4ου Γυμνασίου Μυτιλήνης).
Την παράσταση παρακολούθησε πλήθος θεατών που ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των παιδιών.
Παρακολούθησα την παράσταση, πραγματικά εντυπωσιάστηκα απ' το αποτέλεσμα και θα ήθελα να συγχαρώ όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της.
Μπράβο στις δύο υπεύθυνες καθηγήτριες που δούλεψαν όλη τη χρονιά με τα παιδιά θυσιάζοντας προσωπικό τους χρόνο, κυρίες Γιαβρή Ελένη και Μαχαιρίδου Εύη.
Μπράβο στη συνάδελφο και πρόεδρο του συλλόγου μας, κυρία Βαλιού Μαρία, που έκανε τη μετάφραση του έργου.
Μπράβο στους 15 μαθητές-ηθοποιούς που μέσα στην πίεση των μαθημάτων τους βρήκαν το χρόνο να κάνουν πράξη το μεράκι τους.
Μπράβο στους χορηγούς, Marush, επιπλοMarket Διαμαντίδης, doukas print, ELECTRONET ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, χωρίς την ευγενική βοήθεια των οποίων η πραγματοποίηση της παράστασης δε θα ήταν εφικτή.
Ξεχωριστό και μεγάλο μπράβο (για να ευλογήσουμε και τα γένια μας) στο Κ.Α.ΛΕΣ.ΜΑ που κάλυψε τα έξοδα της παράστασης.
Τέλος, μπράβο στον κ. Μανωλάκα Παναγιώτη, υπεύθυνο της θεατρικής ομάδας της ΔΕΠΤΑΜ, στη θεατρική ομάδα των ΑΣΤΕΓΩΝ, στον τοπικό τύπο και σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή τη παράσταση.


Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν πραγματικά και πρέπει όχι μόνο να επιβραβεύονται, αλλά να στηρίζονται και με κάθε τρόπο από ιδιώτες αλλά και δημόσιους φορείς...

Ας ευχηθούμε να επαναληφθούν τέτοιες όμορφες παραστάσεις στο μέλλον...

1 σχόλιο: