Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΠΛΑΤΩΝΑ

Προς τον κ. Αθανάσιο Πλάτωνα
Διευθυντή των σχολών «Εκπαιδευτήρια Πλάτωνος»
Σμύρνης 13, Μυτιλήνη
25/5/2010


Αξιότιμε κ. Πλάτωνα,
με την ευκαιρία της συμπλήρωσης πενήντα ετών από την ίδρυση της πρώτης σχολής σας, θέλουμε να σας εκφράσουμε τα συγχαρητήρια και τις θερμότερες ευχές μας.
Έχετε κάθε λόγο να είστε υπερήφανος για την πορεία και την πρόοδο της επιχείρησής σας, που βοήθησε τόσους μαθητές να μορφωθούν. Έχουμε και εμείς όμως την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά εργασίας σε πολλούς συναδέλφους από εμάς.
Μπορεί ο σύλλογός μας να αποτελείται κυρίως από καθηγητές που εργάζονται στα Δημόσια σχολεία, πολλοί όμως από εμάς, πήραν το πρώτο «βάπτισμα» στα φροντιστήριά σας. Μας δώσατε τα πρώτα μαθήματα της διαχείρισης της τάξης, κάτι που δεν το διδάσκεσαι ποτέ στα Πανεπιστήμια.
Υπήρξατε πρωτοπόρος και ακούραστος στο να μεταδώσετε τη γνώση σε πολλές γενιές και σε πολλούς τομείς. Σήμερα, εκτός από φροντιστήριο ξένων γλωσσών, έχετε δημιουργήσει μαζί με τα παιδιά σας, άξιους διαδόχους, νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο και σχολή Πληροφορικής.
Πιστεύοντας λοιπόν ότι εκφράζοντας τη πλειοψηφία των μελών μας, σας συγχαίρουμε για τη συμπλήρωση μισού αιώνα προσφοράς και σας ευχόμαστε Καλή Δύναμη στο έργο σας.
Η Πρόεδρος Η Γραμματέας


Μαρία Βαλιού Ρεψιμία Καπετάνιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου