Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

Με απόλυτη επιτυχία και την παρουσία περίπου 70 ατόμων πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του διαδραστικού πίνακα (active board) της Express Publishing στο 4ο Λύκειο Μυτιλήνης την Κυριακή, 7-3-2010 στις 11πμ.
Μετά από πολύμηνες και επίμονες προσπάθειες του συλλόγου μας η Express Publishing δώρισε ένα διαδραστικό πίνακα τελευταίας τεχνολογίας στο 4ο Λύκειο Μυτιλήνης και δύο εκπρόσωποι της Express Publishing - η κ. Ιωάννα Τουρκομένη και ο κ. Χρήστος Κλαπάκης - ήρθαν στη Μυτιλήνη για να μας παρουσιάσουν τις αμέτρητες και πραγματικά αξιοθαύμαστες δυνατότητες του εν λόγω πίνακα.
Την παρουσίαση ξεκίνησε η κ. Τουρκομένη, η οποία αναφέρθηκε στο λογισμικό της Express Publishing και στο πώς οι καθηγητές αγγλικής γλώσσας μπορούν να το αξιοποιήσουν στο μάθημά τους μέσα από ένα διαδραστικό πίνακα.
Πραγματικά οι δυνατότητες του διαδραστικού πίνακα ενθουσίασαν και άφησαν άφωνους τους παρευρισκόμενους.

Προκειμένου η χρήση του πίνακα να γίνει πρακτικά κατανοητή, το ρόλο της μαθήτριας κλήθηκε να παίξει η συνάδελφος Διαμαντή Νατάσα, μέλος του Δ.Σ του Κ.Α.ΛΕΣ.ΜΑ.




Μεταξύ μας.....το απόλαυσε ιδιαίτερα.....

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Χρήστος Κλαπάκης, ο οποίος μας ενημέρωσε περισσότερο για τεχνικά θέματα που αφορούν στο διαδραστικό πίνακα.

Η παρουσίαση έκλεισε με ενθουσιώδη χειροκροτήματα των παρευρισκομένων και ικανοποίηση για το ότι ο σύλλογός μας οργανώνει και πραγματοποιεί ημερίδες με θέματα της καθημερινής μας διδασκαλίας και του πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες και την αποτελεσματικότητα αυτής.



Τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν θερμά τους δύο ομιλητές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές καλοκαιριού, όταν και θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρουσίαση των νέων βιβλίων της Express Publishing.

Όσοι συνάδελφοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση μπορούν να επικοινωνήσουν με το σύλλογό μας για να τους ενημερώσουμε για τη τιμή του διαδραστικού πίνακα, τους τρόπους απόκτησής του και να τους δώσουμε έντυπο ενημερωτικό υλικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου