Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!

Αυτό που ζήσαμε την Κυριακή 1/4/2012 όσοι παρακολουθήσαμε τη συναυλία "Αστέρια που έσβησαν πρόωρα" του Κ.Α.ΛΕΣ.ΜΑ ήταν ανεπανάληπτο και...όχι ψέμα!!!
Τη συναυλία προλόγισε ο κ. Τσουκαρέλλης και αμέσως μετά άνοιξε η αυλαία και ξεκίνησε...το πάρτι!
14 υπέροχα ροκ τραγούδια ερμηνεύτηκαν με μεγάλη επιτυχία από τη χορωδία και μαθητές του 3ου Γυμνασίου, 3ου και 4ου Λυκείου Μυτιλήνης...
Το κοινό ξεσηκώθηκε, τραγούδησε μαζί τους και θαύμασε το ταλέντο και το κέφι τους...
Ιθύνοντες και μη συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν θερμά το σύλλογό μας για τη διοργάνωση και τη χορηγία της εκδήλωσης, τη μουσικό κα Καραγιάννη Νάντια για τη μουσική διδασκαλία των παιδιών καθώς και τη συνάδελφο Χατζηευστρατίου Όλγα που συμμετείχε και βοήθησε στη χορωδία.

Όλοι φυσικά στάθηκαν στη συμβολή της προέδρου μας, κας Βαλιού Μαρίας, που ήταν η ψυχή της όλης εκδήλωσης. Την ευχαριστούμε θερμά και της ευχόμαστε να είναι γερή και δυνατή για νέες παρόμοιες εκδηλώσεις!

Η τεράστια επιτυχία της συναυλίας φάνηκε και από άλλο ένα γεγονός. Το θέατρο γέμισε τόσο ασφυκτικά που οι υπεύθυνοι του θεάτρου ζήτησαν από τους όρθιους να αποχωρήσουν και έκλεισαν την πόρτα σε όσους ήρθαν καθυστερημένοι. Αυτό ήταν και το μόνο που μας στεναχώρησε αλλά οι υπεύθυνοι του θεάτρου θεώρησαν αναγκαίο να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους σε μία μαθητική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο...

Μπράβο σε όλους όσους οργάνωσαν την εκδήλωση και συμμετείχαν σ' αυτή...Μπράβο και σε όσους ήμασταν εκεί, σε διάφορα μετερίζια...Όσοι δεν ήρθατε...χάσατε, αλλά έχετε την ευκαιρία να πάρετε μία γεύση απ' τη συναυλία αγοράζοντας ένα dvd από το κατάστημα Kodak Express, που κάλυψε το γεγονός (Σμύρνης 3), βλέποντας τα πλάνα που εξασφάλισε το TV Mυτιλήνη ή διαβάζοντας το άρθρο-αφιέρωμα του EMΠΡΟΣ.

Eυχαριστούμε την Περιφερειακή Διευθύντρια κ. Κοντέλλη και τοΣύμβουλο Καθηγητών Αγγλικής Λέσβου κ. Οικονομίδη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Και εις άλλα με υγεία...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου