Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Κοπή Βασιλόπιτας Κ.Α.ΛΕΣ.ΜΑ






Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για την κοπή της Βασιλόπιτας του «Κ.Α.ΛΕΣ.ΜΑ» 2015 στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο» στη Νεάπολη.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους η Προϊσταμένη Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου κ. Λυκιαρδοπούλου, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Ν. Λέσβου, Αγγλικής γλώσσας κ. Οικονομίδης,  δημοτικής εκπαίδευσης κ. Μπούμπας, Φυσικής αγωγής κ. Τσιόπας και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Ν. Λέσβου κ. Κοντάρας.
 Έγινε κλήρωση για ένα TABLET P.C. προσφορά του εκδοτικού οίκου HILLSIDE PRESS και η τυχερή ήταν η Βάσω Χάλαρη. Τα τρία βιβλία, προσφορά των εκδόσεων SUPER COURSE κέρδισαν η Χριστίνα Σαμίου, η Αγγελική Τσακύρη και η Μίνα Ουζουνέλλη. Μοιράστηκαν ημερολόγια και στυλό, προσφορά EXPRESS PUBLISHING.
Ήταν παρόντες ο Πρόεδρος και δύο μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λέσβου, κ. κ. Μυρσινιάς, Τατάκης & Φραντζέσκος. Είχαμε έτσι την ευκαιρία να τους ευχαριστήσουμε από το μικρόφωνο, για την παραχώρηση του χώρου του Επιμελητηρίου ώστε να πραγματοποιηθεί η φιλανθρωπική μας εκδήλωση πριν ένα μήνα.
Μεγάλο κέφι, πολύ χορός μέχρι τις πρωινές ώρες και πολλά δώρα για τους τυχερούς της λαχειοφόρου μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας!

Και του χρόνου, με υγεία!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου