Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΛΕΣΜΑ 2013

Την καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο σύλλογός μας το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013 στο Cafe-Restaurant "Πάρκο" στη Μυτιλήνη. 
Τη βραδιά άνοιξε η πρόεδρος του συλλόγου μας, κα Βαλιού Μαρία-παρέα με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, Διαμαντή Νατάσα, Αρμάδα Κατερίνα, Καπετάνιου Ρεψιμία και Τσακύρη Αγγελική- που αφού καλωσόρισε την κα Λυκιαρδοπούρου, προϊσταμένη επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, τον κ. Οικονομίδη, σχολικό σύμβουλο Αγγλικής Γλώσσας Λέσβου και τον κ. Κοντάρα, προϊστάμενο Β/βάθμιας Εκπ/σης Λέσβου καθώς και όλα μας τα μέλη και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία.
Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο κ. Οικονομίδης που ευχήθηκε με τη σειρά του Καλή και Δημιουργική Χρονιά σε όλους και συνεχάρη το Δ.Σ του συλλόγου μας για τις πολλές και ωραίες εκδηλώσεις που διοργανώνει.
Το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο και όλοι άρχισαν να απολαμβάνουν το χορταστικό μενού και το κρασάκι τους...

Παράλληλα απολάμβαναν τη μουσική που έπαιζε η DJ Νατάσα Λούπου και αντάλλαξαν τα νέα τους...

 Όλοι σχεδόν αγόρασαν λαχνούς για να ενισχύσουν οικονομικά το σύλλογο και να κερδίσουν κάποιο απ' τα πολλά και πλούσια δώρα μας...












Το μεγάλο φετινό μας δώρο, ένα TABLET 7΄΄ ιντσών κέρδισε το μέλος του συλλόγου μας κα Τσαγκαρέλλη Μαρία

Ενώ το δώρο της Express Publishing, ένα e-beam που μετατρέπει έναν απλό ασπροπίνακα σε διαδραστικό κέρδισε η αντιπρόεδρος του συλλόγου μας, Νατάσα Διαμαντή.
Η βραδιά έκλεισε με συγχαρητήρια για τη διοργάνωση της ωραίας βραδιάς προς το Δ.Σ του συλλόγου και ευχές για επανάληψη παρόμοιων εκδηλώσεων με υγεία και τη νέα χρονιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου