Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Επιστολή Διαμαρτυρίας


 
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Θέλουμε να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας για την αδικία που συντελέστηκε με τη δημοσίευση του ΦΕΚ 479/26-2-2014, με το οποίο  καθορίζονται οι θέσεις μετάταξης των εκπαιδευτικών, κατόχων δευτέρων  πτυχίων, που είναι σε καθεστώς διαθεσιμότητας.  Το σχετικό ΦΕΚ, ενώ περιλαμβάνει την ειδικότητα της Αγγλικής Φιλολογίας, συστήνει  μόνο μία( 1 ) θέση Αγγλικής για την Α! Θεσσαλονίκης και δεν περιλαμβάνει το Νομό Λέσβου, στον οποίο υπάρχει άλλη μία εκπαιδευτικός σε διαθεσιμότητα, με δεύτερο πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας, Μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Αγγλικής και αναγνωρισμένη την ειδικότητα από το ΑΠΥΣΔΕ Β.Αιγαίου με αριθμ. Αποφ. 11/15-11-2012. Πρόκειται για την κ. Ευστρατία Μαριγλή, με ειδικότητες ΠΕ18.33 και  ΠΕ06.
Ενώ απορροφώνται όλα τα Δεύτερα Πτυχία της Φιλοσοφικής (Ελληνικής, Γαλλικής, Γερμανικής  με το ΦΕΚ 3210/18-12-2013), δεν δίνεται θέση Αγγλικής στο Νομό Λέσβου, ενώ υπάρχουν  κενά Αγγλικής. Επιπλέον, ενώ σε όλη την επικράτεια είναι 2 εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα με Δεύτερο Αναγνωρισμένο Πτυχίο Αγγλικής,  δίνεται η δυνατότητα να απορροφηθεί μόνο η μία εκπαιδευτικός.
Παρακαλούμε για την άμεση αποκατάσταση του λάθους αυτού, με τη συμπλήρωση του σχετικού ΦΕΚ 479/26-2-2014 μέσω τροποποιητικής , έτσι ώστε να απορροφηθεί και το Δεύτερο Πτυχίο της συγκεκριμένης εκπαιδευτικού, μέλους του συλλόγου μας, η οποία έχει ήδη καταθέσει ένσταση. Δηλώνουμε δε, ότι θα είμαστε στο πλευρό της μέχρι τη δικαίωση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου