Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Εκπαιδευτική Προβολή Ταινίας


Την Πέμπτη 31/1/2013 οι μαθητές & οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Μυτιλήνης είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν την υποψήφια για 11 Όσκαρ ταινία "Η Ζωή του Πι" σε 3D στο σινεμά Αρίων Μυτιλήνης.
Την ιδέα είχε η αντιπρόεδρος του ΚΑΛΕΣΜΑ, καθηγήτρια Αγγλικών στο 2ο Γυμνάσιο, Νατάσα Διαμαντή που είχε δει τη ταινία και θεώρησε ότι είναι μία ταινία που προσφέρεται για αξιοποίηση στα πλαίσια διαφόρων μαθημάτων και έχει να δώσει πολλά στα παιδιά.
Δε θα είχε όμως πραγματοποιηθεί αυτή η προβολή εάν αφ ενός δεν είχαν συναινέσει ο υπηρεσιακός Δ/ντης, κ. Κώστας Καρδαλάς και όλος ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου, αφ ετέρου ο σύμβουλος παιδαγωγικής καθοδήγησης του σχολείου, κ. Οικονομίδης και ο Προιστάμενος Β/βάθμιας Εκπ/σης Λέσβου, κ.Κοντάρας που έδωσαν την έγκρισή τους.
Η συμμετοχή των μαθητών στην παρακολούθηση της ταινίας άγγιξε το 100% και σ' αυτό βοήθησε και η καλή προσφορά που έκανε ο ιδιοκτήτης του σινεμά, κ.Βασίλης, που αντί του εισιτηρίου των 10 ευρώ που έχουν οι ταινίες 3D, έλαβε από κάθε άτομο μόνο το ποσό των 4 ευρώ.
Την ταινία παρακολούθησαν εκτός από τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου και η κα Λυκιαρδοπούρου, προϊσταμένη επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και ο κ. Οικονομίδης, σχολικός σύμβουλος Αγγλικής Γλώσσας Λέσβου.
Στο τέλος της προβολής τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα και μαγεμένα απ' τη ταινία και τα διδάγματά της, οι συνάδελφοι επίσης ενθουσιασμένοι για το "υλικό" που είχαν πια στα χέρια τους για να δουλέψουν στη τάξη με τους μαθητές και η κα Λυκιαρδοπούλου και ο κ. Οικονομίδης έδωσαν συγχαρητήρια στη συνάδελφο Νατάσα Διαμαντή για την ιδέα και την πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου