Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΠΓ ΜΑΪΟΥ 2015

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα: http://kpgresults.it.minedu.gov.gr.
Στην παραπάνω ιστοσελίδα αναρτώνται οι καταστάσεις με την αναλυτική βαθμολογία ανά ενότητα καθώς και τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με τη χρήση του κωδικού τους, που αναγράφεται στη καρτέλα υποψηφίου καθώς και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός).
 

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

FAREWELL NIGHT

Την Πέμπτη το βράδυ, στο «Ηλιοτρόπιο», κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο τη σχολική χρονιά που έφυγε και τιμήσαμε την πρόεδρο του συλλόγου μας Μαρία Βαλιού που πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί.
Ήταν μία υπέροχη βραδιά, δίπλα στην πισίνα, μαζί με συναδέλφους, συγγενείς, φίλους και το Σύμβουλό μας κ. Οικονομίδη.
Συγκίνηση για όλους και ιδιαίτερα για τη Μαρία, όταν η Κατερίνα Αρμάδα και η Αγγελική Τσακύρη μίλησαν σε όλους για τη Μαρία ως άνθρωπο, εκπαιδευτικό και συνάδελφο αλλά και για την προσφορά της στο σύλλογο.
Το Δ.Σ. της πρόσφερε σετ κοσμημάτων και βιβλίο με ευχές γραμμένες από πολλά μέλη αλλά της δόθηκαν και ατομικά δώρα όπως κολιέ, λουλούδια, χειροποίητο λικέρ, δύο βιβλία συνταγών μαγειρικής και ποιήματα.
Αν θέλετε να προσθέστε και εσείς κάτι στο βιβλίο ευχών της Μαρίας, στείλτε μας e-mail και θα σας το προωθήσουμε.
Δόθηκε ως δώρο το DVD της εκδήλωσης στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης «Χώρες και χοροί» και το επιδόρπιο, ραβανί με παγωτό.
Ευχαριστούμε όσους ήταν μαζί μας:
Ψάνη, Γιαννακού, Γιαννάκα, Μουτζουρέλλη, Καραμανώλη Β., Βαβαλιάρου, Τυρέλλη, Μαμαλάκη, Καραμάνης, Βαλάκη, Καραχάλια, Γυρέλλη Ελένη, Τσαγκαρέλλη, Αράπογλου, Σκλεπάρη, Φιλιανού, Σαμίου, Μουτάφη, Πιττού, Χατζηράλλη, Ανδρέου, Χατζηδημητρίου, Ιατρού, Καριώτου, Σαλτογιάννης, Χατζόγλου, Σαραντίδη, Κουτσομύτη, Γιαλελλή, Τρύπατζη, Ζαννίδου, Αρβανιτέλλης, Ξενέλλη, συνολικά 55 άτομα, και όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν αλλά έστειλαν μηνύματα με ευχές.

Καλό καλοκαίρι σε όλους! 

Δείτε εδώ βίντεο της εκδήλωσης: http://www.smilebox.com/playBlog/4e4449334e6a59784e54633d0d0a&blogview=true