Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΘΕΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ

Αναρτήθηκε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής η Τράπεζα Θεμάτων για τους μαθητές της Α Λυκείου στην ιστοσελίδα http://exams-repo.cti.gr/  .Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 172 θέματα για το μάθημα των Αγγλικών στην κατηγορία: Γενικό Λύκειο Ημερήσιο και 54 στην κατηγορία: Επαγγελματικό Λύκειο Ημερήσιο

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

15/5/2014
Σύμφωνα με ανάρτηση του σχεδίου κοινής υπουργικής απόφασης των Υπουργείων Οικονομικών & Παιδείας στο “www.esos.gr”, (δεν έχουν μπει ακόμα οι τελικές υπογραφές), υποβιβάζονται τα παρακάτω δημοτικά σχολεία στο νησί της Λέσβου:

 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΤΙΣΣΑΣ
 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΑΦΙΩΝ
 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΚΗΠΟΥ
 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ 
 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΑΣ 
 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΟΥ 
 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΥΨΗΣ 
 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΙΛΙΑΣ 
 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΠΠΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα στο:


Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Πασχαλινό τσουρέκι ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Σάββατο, 3 Μαϊου 2014 κόπηκε τελικά το καθιερωμένο πασχαλινό τσουρέκι του ΚΑΛΕΣΜΑ στον επάνω χώρο της καφετέριας Be Happy στον πεζόδρομο της προκυμαίας.
Τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το τσουρέκι απ' τα χεράκια της προέδρου μας καθώς και κάποια αλμυρά εδέσματα προσφορά του συλλόγου και να πιουν το χυμό ή το καφεδάκι τους σε τιμή happy hour.
Ανταλλάξαμε ευχές αλλά και προβληματισμούς για την πορεία των αγγλικών αλλά και την προσωπική μας στην εκπαίδευση...

Και του χρόνου...

Υ.Γ: Παρά τις προτροπές και τις προσπάθειες του Δ.Σ τα μέλη που συμμετείχαν και σ' αυτή την εκδήλωση του ΚΑΛΕΣΜΑ ήταν τα ίδια με κάθε άλλη φορά, περίπου 30-40 από τα 120 και πλέον μέλη του συλλόγου μας. Έτσι ΔΕΝ επιβιώνουν οι σύλλογοι... (Προσωπικό μεν σχόλιο της Διαμαντή Αναστασίας, επί 5 έτη μέλους του Δ.Σ, αλλά γενική αλήθεια...)