Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ BAZAAR & ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας όλους εσάς που προσφέρατε είδη ή κάνατε αγορές στο φιλανθρωπικό μας bazaar στις 15 & 16 Δεκεμβρίου 2012. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους παρακάτω συναδέλφους και μέλη του συλλόγου μας για την πολύτιμη βοήθειά τους:

Αράπογλου Μαρία, Βακιρτζή Μαρία, Βερβέρη Ιφιγένεια, Γιαννακού Κατερίνα, Ζερβού Ένη, Θεοδωρή Φρόσω, Ιατρού Εριφύλη, Καραμάνης Στράτης, Καραμανώλη Βούλα, Κατσαναβάκη Μυρσίνη, Μουτζουρέλλη Ειρήνη,  Τρύπατζη Ιωάννα, Φιλιανού Κατερίνα, Χάλαρη Βάσω, Ψάνη Χαρούλα.
                                                                                                                        
Ανεκτίμητη για άλλη μια φορά η βοήθεια από το συνάδελφο Παναγιώτη Ζορμπά, που διέθεσε το αυτοκίνητό του και ανέλαβε τη μεταφορά του υλικού από το 4ο Λύκειο προς το Επιμελητήριο και αντιστρόφως.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:
LESVOS BAGS” «ΡΑΔΙΟ ΑΙΟΛΟΣ» “ASTRA RADIO” “KISS” ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΣΒΟΥ «ΗΧΩ»
Από τα έσοδα δόθηκαν τα παρακάτω ποσά:
Στον τραπεζικό λογαριασμό του Σπύρου Αλέξη στην Αγροτική Τράπεζα: € 1410
Στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» (κάρτες): € 210
Στην οργάνωση «Γιατροί χωρίς σύνορα» (παστίλιες για τον πόνο του άλλου): € 74
Για τα γεύματα της Αγίας Τριάδας Μυτιλήνης: €100 σε δωροεπιταγή από super market
Το Δ.Σ.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ CHARLES DICKENS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης η εκδήλωση του Κ.Α.ΛΕΣ.ΜΑ για τα 200 χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου Άγγλου συγγραφέα Charles Dickens.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο σύμβουλος καθηγητών Αγγλικής Λέσβου, κ.Οικονομίδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης.
Την εκδήλωση χαιρέτισε επίσης ο Δ/ντής του Λυκείου Παμφίλων, κ.Χατζηβασιλείου Παναγιώτης, που συνεχάρη τους μαθητές του σχολείου του για την απόσπαση των δύο πρώτων βραβείων του διαγωνισμού μας καθώς και το Δ.Σ του συλλόγου μας για τη διοργάνωση και πραγματοποίηση πολλών και επιτυχημένων εκδηλώσεων.
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης έγινε σύντομη παρουσίαση του έργου και της ζωής του Dickens από τη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου, Κατερίνα Αξή, και βράβευση των μαθητών της Λέσβου που συμμετείχαν στο διαγωνισμό του Κ.Α.ΛΕΣ.ΜΑ με θέμα "Project για το Dickens" από την πρόεδρο και το υπόλοιπο Δ.Σ του συλλόγου μας.
Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 68 μαθητές με 36 έργα και όλοι πήρανε κάποιο δώρο και αναμνηστικό έπαινο. Τα τέσσερα πρώτα βραβεία απονεμήθηκαν ως εξής:
1ο βραβείο: Xατζηηλία Μαρία-Ταξιαρχούλα του Λυκείου Παμφίλων (ηλεκτρονική παρουσίαση+ποίημα+διήγημα)
2ο βραβείο: Ομαδική εργασία πέντε μαθητών: Καρτάλη Μυρσίνη-Λαμπράκης Άρης-          Παλαμουτσή Ευτέρπη-Τάκας Στέφανος-Χατζημιχαήλ Μαριάννα του Λυκείου Παμφίλων (ηλεκτρονική παρουσίαση-ποίημα)
3ο βραβείο: Zαφειρέλης Αντώνης του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης (ηλεκτρονική παρουσίαση-κουίζ)
4ο βραβείο: Γελαγώτη Δήμητρα του Δημοτικού σχολείου Μήθυμνας (ηλεκτρονική παρουσίαση-διήγημα) 

Στο 2ο μέρος της εκδήλωσης έγινε προβολή του βραβευμένου με 6 όσκαρ μιούζικαλ Όλιβερ (1968) που άρεσε ιδιαίτερα σε μικρούς και μεγάλους.